HUUB STAPEL SPEELT HOOFDROL PINKPOP IN ROLSTOEL

Huub Stapel speelt zijn hoofdrol in de Theatervoorstelling Pinkpop van Toneelgroep Maastricht in een rolstoel. Stapel heeft eind 2016 een pees in zijn bovenbeen afgescheurd. In eerste instantie werd verwacht dat het herstel zes weken in beslag zou nemen, maar nader onderzoek leerde dat hij vier tot twaalf maanden moet revalideren en gedurende die periode gebruik moet maken van een rolstoel. Zijn blessure heeft geen gevolgen voor zijn deelname aan de voorstelling. Het script zal wel worden aangepast.

Huub Stapel: “Op 10 december speelde ik de laatste Intouchables en inmiddels was ik zeer bedreven in het bedienen van een rolstoel. Ik had niet kunnen bedenken dat op 23 december mijn quadriceps pees af zou scheuren en ik echt in een rolstoel zou belanden. Maar niets belet ons om samen met Rowwen Hèze en de rest van de cast een succes van de voorstelling te maken!”

Tevens mogen we ook bekendmaken dat wegens groot succes Theater Maaspoort Venlo een extra speeldatum toevoegt op zondag 9 april 2017. Kaartverkoop start vandaag om 9.00 uur.

Theatervoorstelling Pinkpop gaat 8 april in première en is tot en met 24 juni 2017 te zien in de landelijke theaters. Voor tickets en info ga naarwww.toneelgroepmaastricht.nl

bron: www.toneelgroepmaastricht.nl