DE WEI IN


We mogen weer het oefenhok uit, het podium op, DE WEI IN! Zaterdag 4 juni is het zover! Als koeien na een lange winter op stal, stonden wij te trappelen van ongeduld totdat de schuurdeur open ging, en dat moment is eindelijk aangebroken! Op het veld waar in november een grote witte tent staat, vind je nu een sfeervol openluchtterrein tegen de bosrand aan. Omringd door de geur van BBQ, neem je een slok koud bier of een cocktail en lig je met je vrienden relaxed in het gras. We beginnen rustig maar eindigen met een feestje, hier hebben we met z’n allen 2 jaar naar uitgekeken. Iedereen is welkom, we proosten met elkaar en beginnen onderaan. Als de zon onder gaat, stappen wij het podium op en spelen we alsof we nooit zijn weggeweest. Dit is waar we thuis horen, de wei in!

Rowwen Hèze speelt twee sets. We beginnen in de middag met een semi-akoestische set op een klein podium maar eindigen de dag met een feest zoals vanouds! En we gaan niet alleen de wei in, we nemen nog drie te gekke Americana, Ierse-folk/punk, Bluegrass bands mee!

DE WEI IN 2022
14:00 uur – Terrein open
15:45 uur – Rowwen Hèze (semi-akoestisch op klein podium)
17:00 uur – The Cowpokes
18:15 uur – Acting the Maggot
19:45 uur – Blue Grass Boogiemen
21:15 uur – Rowwen Hèze
tot 00.00 uur DJ

TICKETS DE WEI IN 2022 – UITVERKOCHT!


Een groot deel van de tickets is al verkocht in de voorverkoop 2021 maar er is ook een deel teruggekomen. Deze tickets zijn terug gegaan in de verkoop. Tickets voor DE WEI IN 2022 zijn uitverkocht
MUNTEN EN LOCKERS kun je hier bestellen!

Tickets in the pocket? Joehoe! Deel je vreugde met ons via FacebookTwitter of Instagram. Vinden wij leuk!  je pikt dan meteen de allerlaatste nieuwtjes en foto’s tijdens het DE WEI IN mee!

TICKETSWAP

Mocht je tickets gekocht hebben en uiteindelijk toch niet naar het concert kunnen, dan is het mogelijk om deze veilig te kopen en verkopen via de site van ww w.ticketswap.nl We raden we ten zeerste af om via andere kanalen kaarten te (ver)kopen. De kans op fraude en teleurstelling op de dag zelf is groot!

Houd onze pagina en social media kanalen in de gaten voor meer informatie over DE WEI IN.

MUNTEN EN LOCKERS

FAQ

 • Is mijn DE WEI IN ticket 2021 nog geldig voor de editie van 2022?
  De reeds gekochte tickets blijven geldig. Op dinsdag 10 mei ontvang je (automatisch) een nieuw ticket voor 2021 in je mailbox. Teruggekomen tickets worden op 5 maart 2022 opnieuw verkocht + 1000 tickets extra.
 • Waar en wanneer is DE WEI IN?
  DE WEI IN is op zaterdag 4 juni in America (Peelheideweg). Het terrein gaat open om 14.00 uur en dicht om 00.00 uur.
 • Is er een Fanclub ticketvoorverkoop?
  Nee, er is geen Fanclubvoorverkoop. Mede door de korte planning tussen de verkoop tickets en het daadwerkelijke evenement. (sorry fans, wellicht een volgende keer wel een aparte voorverkoop)
 • Hoeveel tickets kan ik kopen?
  Je kunt maximaal 8 tickets kopen per bestelling. De reeds gekochte tickets blijven geldig. Een maand voor de evenementdatum ontvang je (automatisch) een nieuw ticket voor 2022 in je mailbox ontvangen. 
 • Komen er ook andere artiesten?
  Jazeker, niet alleen Rowwen Hèze speelt maar ook andere bandjes maken DE WEI IN compleet. Denk aan Irish, folk, bluegrass, fun -muziek.
 • Waar kun je consumptiemunten kopen?
  Consumptiemunten e-tickets kunnen in de voorverkoop worden gekocht via de site van www.ticketcrew.nl.
  Munten in de voorverkoop zijn goedkoper!
  Munten voorverkoop: 10 x consumptiemunt – EUR 25,- (online voorverkoop – munten alleen te koop in setje van 10)
  Munten op het terrein: 10 x consumptiemunt – EUR 28,50
  MUNTEN EN LOCKERS
 • Kun je overgebleven consumptiemunten terug inleveren?
  Ja, dit kan alléén op de dag zelf tussen 22:00 en 00:00 uur bij de inwisselkassa. Consumptiemunten zijn dus één dag geldig.
 • Wat is het tijdschema?
  Houd onze social media kanalen in de gaten voor het laatste nieuws en evt. wijzigingen/aanpassingen!

  14:00 uur – Terrein open + DJ Willem Jongeneelen
  15:45 uur – Rowwen Hèze/semi (akoestisch op klein podium)
  17:00 uur – The Cowpokes
  18:15 uur – Acting the Maggot
  19:45 uur – Blue Grass Boogiemen
  21:15 uur – Rowwen Hèze (festivalset op groot podium)
  tot 00.00 uur DJ
 • Hoe oud moet je zijn om naar DE WEI IN te gaan?
  Er is geen minimumleeftijd maar wij raden een leeftijd van minimaal 16 jaar aan. Bezoekers jonger dan 18 jaar krijgen een afwijkend polsbandje waarmee ze geen alcohol kunnen bestellen. Bezoekers onder de 16 jr. worden alleen toegelaten onder begeleiding van een volwassene.
 • Ik ben mijn ticket kwijt
  Geen probleem. Laat via info@ticketcrew.nl weten met welk e-mailadres je hebt besteld. Je bestelling wordt dan opnieuw verstuurd.
 • Zijn er lockers?
  Ja, er zijn lockers. MUNTEN EN LOCKERS
 • Tassen op het terrein
  Er worden alleen tassen toegestaan die niet groter zijn dan 31 x 21 x 10
 • Glas, blik en drank
  Het is niet toegestaan drank of etenswaren mee te nemen van buiten het terrein of de parkeerplaats. Glas op het terrein is niet toegestaan.
 • Drugs
  Zowel hard- als softdrugs zijn volgens de wet niet toegestaan op het evenement. Als je drugs op zak hebt, word je overgedragen aan de politie en wordt toegang tot het festivalterrein ontzegd. Er zal een proces-verbaal worden opgemaakt wat kan resulteren in een boete of een taak- of gevangenisstraf. Met een straf loop je ook de kans op een strafblad. Dit kan consequenties hebben voor bijvoorbeeld je baan.
 • Zijn er sigaretten te koop op het terrein?
  Nope
 • Leeftijd en legitimatie
  Bezoekers dienen bij aankomst een geldig ticket en legitimatiebewijs te laten zien. Wij adviseren een minimale leeftijd van 16 jaar maar ook jongere gasten zijn welkom. De volgende legitimatiebewijzen zijn geldig: rijbewijs, paspoort en identiteitskaart. Bezoekers jonger dan 18 jaar krijgen een afwijkend polsbandje waarmee ze geen alcohol kunnen bestellen. Bezoekers onder de 16 jr. alleen toegang onder begeleiding van een volwassene.
 • Huisregels
  Wees lief en aardig voor elkaar en maak plezier! Vergeet niet voldoende te eten en te drinken. De volledige huisregels staan op onze website.
 • Welke faciliteiten zijn er voor mensen met een fysieke beperking?
  Er zijn op DE WEI IN ondersteunende faciliteiten aanwezig waaronder een toegankelijke openbare parkeerplaats, medische post, sanitair en een kijkplatform voor rolstoelgebruikers en mensen met een fysieke beperking.
 • Gevonden en verloren voorwerpen
  Tijdens het evenement iets gevonden of verloren? meldt je bij de infobalie
  Na het evenement iets kwijt? stuur een chatbericht via onze FB-pagina.
 • Persaanvraag indienen
  Wil je een persaanvraag indienen? Dit kan door tussen 1 mei en 13 mei een mail te sturen aan c.roosen@rowwenheze.nl. Zet in de mail voor welk medium je werkt en op welke manier je aandacht aan DE WEI IN of Rowwen Hèze wilt schenken. Als je verzoek wordt toegezegd ontvang je voor 20 mei bericht.