DE WEI IN

Even leek het goed te gaan maar de dag nadat DE WEI IN is uitverkocht kwam er slecht nieuws; aangescherpte coronamaatregelen. DE WEI IN staat een dag na afloop van de nieuwe maatregelen op de planning. We hebben er zo veel zin in en we zijn al heel ver met onze plannen maar de onzekerheid maakt verder organiseren voor ons onmogelijk. Op het moment krijgen wij geen vergunning voor DE WEI IN op 14 augustus zonder aangescherpte maatregelen, en de wei in, zittend op 1.5 meter afstand van elkaar is sowieso niet hoe wij het feest voor ons zien.  
Artiesten, leveranciers en personeel houden rekening met ons evenement, wij kunnen en willen ze niet langer in onzekerheid houden.

We verschuiven DE WEI IN naar het voorjaar, de lente: 4 juni 2022.

TICKETS DE WEI IN 2021

Wat te doen met tickets en tickets voor consumptiemunten? Er zijn drie mogelijkheden:

 • Je houdt je tickets:

De huidige tickets worden automatisch omgezet naar kaarten voor het DE WEI IN 2022 (4 juni 2022)
Je hoeft geen actie te ondernemen. Ongeveer een maand voor aanvang ontvang je tickets met de nieuwe datum.

 • Je wilt je bestelling volledig annuleren:

Dit kan door een e-mail te sturen met het ordernummer (dit vind je op je e-ticket) met het verzoek om je volledige bestelling te annuleren.

 • Je wilt een gedeelte van je bestelling annuleren:

Dit kan door een e-mail te sturen met het ordernummer (dit vind je op je e-ticket) en de vermelding welke tickets je geannuleerd wil hebben.

Zet in deze e-mail alle barcodes van de tickets die je wil annuleren.

Als je voor een annulering kiest dan kun je bovenstaande informatie sturen naar info@ticketcrew.nl 
Annuleren kan tot 31 juli 2021.

Zorg ervoor dat je de e-mail verstuurd met het e-mailadres waarmee je de bestelling geplaatst hebt, zodat we zeker weten dat jij het bent.

DE WEI IN 4 juni 2022!


We mogen weer het oefenhok uit, het podium op, DE WEI IN! 14 augustus is het zover! Als koeien na een lange winter op stal, stonden wij te trappelen van ongeduld totdat de schuurdeur open ging, en dat moment is eindelijk aangebroken! Op het veld waar in november een grote witte tent staat, vind je nu een klein podium tegen de bosrand aan. Omringd door de geur van bbq, neem je een slok koud bier en lig je met je vrienden relaxed in het gras. We beginnen rustig maar eindigen met een feestje, hier hebben we met z’n allen 1,5 jaar naar uitgekeken. Iedereen is welkom, we proosten met elkaar en beginnen onderaan. Als de zon onder gaat, stappen wij het podium op en spelen we alsof we nooit zijn weggeweest. Dit is waar we thuis horen, de wei in!

TICKETS DE WEI IN 2021

Ticket zaterdag 14 augustus –  EUR 25.00,-  (excl. 1 euro servicekosten per ticket)

Tickets in the pocket? Joehoe! Deel je vreugde met ons via FacebookTwitter of Instagram. Vinden wij leuk!  je pikt dan meteen de allerlaatste nieuwtjes en foto’s tijdens het DE WEI IN mee!

TICKETSWAP

Mocht je tickets gekocht hebben en uiteindelijk toch niet naar het concert kunnen, dan is het mogelijk om deze veilig te kopen en verkopen via de site van ww w.ticketswap.nl We raden we ten strengste af om via andere kanalen kaarten te (ver)kopen. De kans op fraude en teleurstelling op de dag zelf is groot!

Houd onze pagina en social media kanalen in de gaten voor meer informatie over DE WEI IN.

FAQ

 • Waar en wanneer is DE WEI IN?
  DE WEI IN is op zaterdag 14 augustus in America (Peelheideweg). Het terrein gaat open om 15.00 uur en dicht om 00.00 uur.
 • Is er een Fanclub ticketvoorverkoop?
  Nee, er is geen Fanclubvoorverkoop. Mede door de korte planning tussen de verkoop tickets en het daadwerkelijke evenement. (sorry fans, wellicht een volgende keer wel een aparte voorverkoop)
 • Hoeveel tickets kan ik kopen?
  Je kunt maximaal 8 tickets kopen per bestelling
 • Hoeveel bezoekers komen er naar DE WEI IN?
  Er worden 4500 tickets aangeboden.
 • Komen er ook andere artiesten?
  Jazeker, niet alleen Rowwen Hèze speelt maar ook andere bandjes maken DE WEI IN compleet. Denk aan Irish, folk, bleugrass, fun -muziek.
 • Waar kun je consumptiemunten kopen?
  Consumptiemunten e-tickets kunnen in de voorverkoop worden gekocht via de site van www.ticketcrew.nl.
  Munten in de voorverkoop zijn goedkoper!
  Munten voorverkoop: 10 x consumptiemunt – EUR 25,- (online voorverkoop – munten alleen te koop in setje van 10)
  Munten op het terrein: 10 x consumptiemunt – EUR 28,50
 • Kun je overgebleven consumptiemunten terug inleveren?
  Ja, dit kan alléén op de dag zelf tussen 22.00 en 00.00 uur bij de inwisselkassa. Consumptiemunten zijn dus één dag geldig.
 • Wat is het tijdschema?
  Het tijdschema en het programma is nog niet bekend. Houd hiervoor onze social media kanalen in de gaten.
 • Hoe oud moet je zijn om naar DE WEI IN te gaan?
  Er is geen minimumleeftijd maar wij raden een leeftijd van minimaal 16 jaar aan. Bezoekers jonger dan 18 jaar krijgen een afwijkend polsbandje waarmee ze geen alcohol kunnen bestellen. Bezoekers onder de 16 jr. worden alleen toegelaten onder begeleiding van een volwassene.
 • Ik ben mijn ticket kwijt
  Geen probleem. Laat via info@ticketcrew.nl weten met welk e-mailadres je hebt besteld. Je bestelling wordt dan opnieuw verstuurd.
 • Zijn er lockers?
  Ja, er zijn lockers.
 • Tassen op het terrein
  Er worden alleen tassen toegestaan die niet groter zijn dan 31 x 21 x 10
 • Glas, blik en drank
  Het is niet toegestaan drank of etenswaren mee te nemen van buiten het terrein of de parkeerplaats. Glas op het terrein is niet toegestaan.
 • Drugs
  Zowel hard- als softdrugs zijn volgens de wet niet toegestaan op het evenement. Als je drugs op zak hebt, word je overgedragen aan de politie en wordt toegang tot het festivalterrein ontzegd. Er zal een proces-verbaal worden opgemaakt wat kan resulteren in een boete of een taak- of gevangenisstraf. Met een straf loop je ook de kans op een strafblad. Dit kan consequenties hebben voor bijvoorbeeld je baan.
 • Zijn er sigaretten te koop op het terrein?
  Nope
 • Leeftijd en legitimatie
  Bezoekers dienen bij aankomst een geldig ticket en legitimatiebewijs te laten zien. Wij adviseren een minimale leeftijd van 16 jaar maar ook jongere gasten zijn welkom. De volgende legitimatiebewijzen zijn geldig: rijbewijs, paspoort en identiteitskaart. Bezoekers jonger dan 18 jaar krijgen een afwijkend polsbandje waarmee ze geen alcohol kunnen bestellen. Bezoekers onder de 16 jr. alleen toegang onder begeleiding van een volwassene.
 • Testen voor toegang of vaccinatiebewijs (als dit op 14 aug. nog van toepassing is)
  Om toegang te krijgen tot DE WEI IN is het noodzakelijk dat elke bezoeker een geldig Coronatoegangsbewijs kan laten zien. Dit kan met een vaccinatiebewijs of recent negatieve test via Testen voor Toegang (40 uur voor aanvang). Ga naar www.testenvoortoegang.nl om een afspraak in te plannen.
 • CoronaCheck/ Checklist naar evenement of activiteit met CoronaCheck:
  https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/coronabewijs/coronabewijs-voor-evenementen
 • Huisregels
  Wees lief en aardig voor elkaar en maak plezier! Vergeet niet voldoende te eten en te drinken. De volledige huisregels staan op onze website.
 • Welke faciliteiten zijn er voor mensen met een fysieke beperking?
  Er zijn op DE WEI IN ondersteunende faciliteiten aanwezig waaronder een toegankelijke openbare parkeerplaats, medische post, sanitair en een kijkplatform voor rolstoelgebruikers en mensen met een fysieke beperking.
 • Gevonden en verloren voorwerpen
 • Persaanvraag indienen
  Wil je een persaanvraag indienen? Dit kan door tussen 1 juli en 13 juli een mail te sturen aan c.roosen@rowwenheze.nl. Zet in de mail voor welk medium je werkt en op welke manier je aandacht aan DE WEI IN of Rowwen Hèze wilt schenken. Als je verzoek wordt toegezegd ontvang je voor 16 juli bericht.