Vrienden van Amstel live 2020!

* AD: Vrienden van Amstel is ware slijtageslag voor artiesten

Fris en fruitig. Zo stond iedere artiest die dit jaar optreedt bij Vrienden van Amstel Live er nog bij vlak voor aanvang van de eerste show. ,,Het gaat nu nog goed. Maar vraag het over een week maar niet meer”, grapt Rowwen Hèze-frontman Jack Poels.

Jack is er zoals bijna ieder jaar weer bij. Volgens hem zit de slijtage niet per se in het feit dat er heel wat drankjes doorheen gaan, maar meer doordat er in korte tijd moet worden gepiekt. “Je komt de bühne af en dan ben je eigenlijk nog niets kwijt. Je hebt drie liedjes gespeeld, de adrenaline zit nog tot hier. Dat is een heel raar ding. We zijn eigenlijk pas op ons best als we anderhalf uur spelen. Het is hier gas er op en dan ben je alweer klaar. Dat is een slijtageslag. Een biertje na afloop maakt de dag wel weer goed.”
Lees hier verder: AD

Vrienden van Amstel Live 2020. Rowen Heze, Andre Haze en Guus Meeuwis © Marcel Wagenaar (bron: AD)

 

* Metronieuws:

De 22ste Vrienden van Amstel LIVE kende donderdag bij de start één grote verrassing. De nog ontbrekende naam in de line-up was DI-RECT. Dat was in Rotterdam Ahoy niet heel bijzonder, wel de manier waarop.

Ga je nog naar een van de volgende elf shows, lees en bekijk dit stuk – als je liever zo weinig mogelijk weet – dan misschien maar beter na je bezoek. DI-RECT dus. Spike, Marcel Veenendaal en collega’s betraden plotseling de main stage waarop Kensington bezig was. En niet alleen zij. Bovenop en rond het grootste podium verscheen een orkest en koor van veertig mannen en vrouwen sterk en toen ging het los.

Vrienden van Amstel LIVE 2020 in woord en beeld

Lees hier verder:  Metro Nieuws

*BN’ers over ‘dry january’ en voornemens: ‘Lekker aan de 0.0’:

De concertreeks Vrienden van Amstel LIVE is losgebarsten in Rotterdam Ahoy. De artiesten die dit jaar optreden, vertellen aan NU.nl onder meer of ze zich hebben gehouden aan hun goede voornemens.

Gepubliceerd op 17 januari 2020 16:42

Video: NU.nl

Uitzending  VVA live:
donderdag 30 januari van 20:30 uur tot 22:25 uur op SBS6, en wordt vervolgd van 22:20 uur tot 23:55 uur op Veronica.

Volg Rowwen Hèze op Facebook of Instagram (rowwenhezeofficial) voor het laatste nieuws en foto’s