Rowwen Hèze Slotconcert

Iedereen die ons nieuwe album opzet,  en dat kunnen we iedereen aanraden,  hoort als eerste; Wear of gen wear. De allereerste zin van het nieuwe album Voorwaartsch en tevens het thema van het slotconcert 2019!

Wear of gen wear; de band die altijd uitrukt, Wear of gen wear; de fans die altijd trouw blijven, door weer en wind.

We telle af; 1,2,3, november, Slotconcert Rowwen Hèze!

Info

Elk jaar sluit Rowwen Hèze het seizoen af met een Slotconcert in thuisplaats America. Op deze pagina is alle informatie te vinden die nodig is om een geweldig Rowwen Hèze Slotconcert 2019 te beleven!

Tickets

Tickets in the pocket? YES! Deel je vreugde met ons via FacebookTwitter of Instagram. Vinden wij leuk!  je pikt dan meteen de allerlaatste nieuwtjes en foto’s tijdens het Slotconcert mee!

Tickets  Rowwen Hèze Slotconcert 2019:

 • Ticket Slotconcert vrijdag 1 november/UITVERKOCHT
 • Ticket Slotconcert zaterdag 2 november/UITVERKOCHT
 • Passe partout Slotconcert 1 en 2 november/UITVERKOCHT
 • Ticket VIP vrijdag 1 november/UITVERKOCHT   —>  VIP folder
 • Ticket Zondag in het Zuiden 2018 zondag 3 november:
  Voorverkoop op 31 augustus om 10.00 uur

Vragen over bestelde tickets?

Heb je vragen over je bestelde Slotconcert-tickets? Mail dan naar info@ticketcrew.nl. Zij beantwoorden dan zo spoedig mogelijk je vraag.

Consumptiemunten

Samen met de tickets kun je online ook direct consumptiemunten bestellen in setjes van 10 stuks. De consumptiemunten zijn per dag geldig, dus bestel de munten voor de juiste Slotconcertdag. Een setje van 10 consumptiemunten kost € 25,-.

LET OP: de munten zijn per dag geldig!

Tijdschema en programma Slotconcert 2019: later meer!

Vrijdag 1 november:

NOVEMBERPLEIN
19.00 – 03.00 uur

GROTE TENT
20.00 uur – 02.00 uur

VIP AREA
20.00 uur -02.30 uur

Zaterdag 2 november:

NOVEMBERPLEIN
19.00 – 03.00 uur

GROTE TENT
20.00 uur – 02.00 uur

VIP AREA
20.00 uur -02.30 uur

Route

Vind de kortste weg naar het Slotconcert terrein

ROUTE (volg de gele verkeersborden met: Slotconcert)

Komende vanaf de richting Eindhoven via de A67

Op de snelweg A67 neem je de afslag Sevenum/Ysselsteyn/Venray/Zeeland. Ter hoogte van America de borden Slotconcert volgen.

Komende vanaf de richting Nijmegen/Arnhem

Je komt vanaf de A73 en neemt de afslag Hoogveld/Horst/Sevenum/ Melderslo. Aan het einde van de afslag ga je rechts en volgt nu de borden richting America. Vlak voor de spoorlijn moet je dan rechtsaf en je rijdt parallel aan het spoor richting America. Rij nu constant rechtdoor en je komt vanzelf bij de tent uit. Eenmaal in America volg de Borden Slotconcert.

Komende vanaf de richting Maastricht

Vanaf Maastricht volg je de A2/E25 richting Eindhoven/Amsterdam. Na een kleine 50 km pak je de afslag Grathem/Venlo/Thorn. Deze weg is de N273 Napoleonsweg. Als je de afslag van de snelweg hebt gepakt ga je aan het einde van de afrit (als je boven bent) rechtsaf richting Venlo. Je zit nu op de Napoleonsweg. Je blijft deze weg gewoon volgen. Je komt voorbij diverse stoplichten en dorpjes. Na het dorpje Kessel moet je na ongeveer 3 km linksaf richting Zeeland/Venray. Deze weg is de Midden Peelweg. Ter hoogte van America de borden Slotconcert volgen.

Huisregels

Om het iedereen naar de zin te maken hebben we een paar huisregels opgesteld. Lees ze even door en houd jezelf eraan dan heeft iedereen een geweldig concert.

Overnachtingsmogelijkheden

Verblijf gedurende het Slotconcertweekend in een cottage op Center Parcs Het Meerdal of Center Parcs Limburgse Peel. Beide parken liggen op steenworp afstand van de feesttent. Je kunt boeken via www.centerparcs.nl/rowwenheze

Praktische info

 • Het adres is Peelheideweg 25, America. Kom je met de auto, volg de gele RH-borden en volg de instructies van de verkeersregelaars op.
 • Word je gebracht/gehaald, zorg dat je de borden Kiss & Ride volgt.
 • Alcohol wordt geschonken vanaf 18 jaar, bij twijfel kun je met een geldig ID bewijs een 18+ bandje halen. Geen geldig ID bewijs, is geen polsbandje.
 • Consumptiemunten zijn maar één dag geldig. Een consumptiemunt kost €2,50.
 • Er zijn kluisjes aanwezig om je spullen op te bergen.
 • Verblijf je op CenterParcs? Daar kun je alvast consumptiemunten in pakketjes van € 20,- kopen bij de receptie.
 • Het Rowwen Hèze concert in de grote tent is ongeveer om 1u afgelopen, DJ draait dan nog een uur, om 2u gaat de grote tent dicht.
 • Het Novemberplein is open tot 3u, hier draait een DJ

Vrijwilligers

Het slotconcert kan niet bestaan zonder vrijwilligers. Wij proberen zoveel mogelijk vrijwilligers in te zetten die lid zijn van een lokale vereniging. Op het moment hebben we zelfs een wachtlijst met vrijwilligers. Geweldig toch!

Verloren en Gevonden Voorwerpen

Verloren en gevonden voorwerpen kunnen tijdens het Slotconcert ingeleverd opgehaald worden bij de Inwisselkassa.

Mocht je er na het Slotconcert erachter komen dan je iets kwijt bent stuur dan even een chatbericht via de Rowwen Hèze Facebook pagina.