A.s. zondag LP-presentatie “De Zwarte Plak” in Limburgs Museum Venlo

Hans Kusters van HKM, onze uitgever en producent van heel veel Rowwen Hèze liedjes, wilde graag iets speciaals doen rondom ons 30-jarig jubileum. Zo ontstond De Zwarte Plak: een vinyl-schijf met daarop 14 favoriete liedjes geselecteerd door de bandleden en Hans.

Deze LP wordt uitgegeven als Limited Edition met een oplage van slechts 500 stuks. Alle LP’s zijn ook genummerd, zodat je echt een uniek exemplaar in je bezit hebt!

Alle gouden fanclubleden hebben inmiddels een nieuwsbrief gehad, dat ze gratis de LP-presentatie kunnen bijwonen in het Limburgs Museum. Daarnaast hebben ze de mogelijkheid om alvast een LP te reserveren, die zondag voor ze klaar ligt en die door de bandleden gesigneerd kan worden. Dat zijn de voordelen van het Fanclublidmaatschap. Ook Fanclublid lid worden? Via ons contactformulier (selecteer vraag over de fanclub/aanmelden) kun je je aanmelden.

Wil jij ook naar de LP-presentatie komen? Bestel dan hier je online tickets en kies voor entreebewijzen. Het Limburgs Museum heeft het volgende programma samengesteld voor deze zondag:

  • 13.00 uur   Vertoning documentaire Rowwen Hèze en fans in Museumtheater
  • 14.00 uur   LP-Presentatie De Zwarte Plak in Foyer
  • 14.30 uur   Verkoop  LP (à € 19,95) en signeersessie met bandleden in Foyer
  • 15.00 uur   College Rowwen Hèze voor Gevorderden in Museumtheater

Daarnaast kun je ook de tentoonstelling van Rowwen Hèze 30 joar bezoeken.