Afsluiter Zondag in ‘t Zuiden 2015

Als afsluiter van het Slotconcertweekend was gisteren de familiedag Zondag in ‘t Zuiden! Het is ontzettend leuk om zoveel enthousiaste kinderen in de tent te hebben, die samen met hun ouders en vriendjes en vriendinnetjes van de muziek genoten, maar ook van de vele verschillende activiteiten in de tent. Zo hebben we de Limburgse zanger Erwin mogen verwelkomen, ging het met de Muzikantine los in Café De Peel in Brand en kwam Rachel Traets langs om op te treden voor de kinderen.

De live-uitvoering van Gebrouwe in Limburg met alle 500 muzikanten was erg speciaal! Het was heel bijzonder om met zoveel mensen tegelijk dit lied te spelen.

Niels Geusebroek met band was van de partij en wat waren we blij dat de 3JS uit Volendam wilden afreizen naar America om in te vallen voor hun zieke collega Jan Smit. Bij dezen dan ook, veel beterschap aan Jan!

Als afsluiter was het mini-concert van Rowwen Hèze samen met de 6 gastmuzikanten waarbij het optreden eindigde met voor de laatste keer het vuurwerkgordijn. Wij hebben zelf een dijk van een Slotconcertweekend gehad, dus alle fans en iedereen die het mogelijk heeft gemaakt, BEDANKT!

Klik hier voor een aantal foto’s van de zondag en kijk op de website van Marcel Hakvoort.