Alternatief Rowwen Hèze Slotconcert 2020 – Onderaan beginne

Inmiddels is het teleurstellende nieuws dat Het Rowwen Hèze Slotconcert in november niet door kan gaan een beetje ingedaald. Natuurlijk is het nog steeds ontzettend balen en daarom heeft Rowwen Hèze samen met L1 en Omroep Brabant besloten het Slotconcert toch een beetje door te laten gaan.

In het weekend van 6, 7 en 8 november zou de 21e editie van Het Slotconcert plaatsvinden. Een speciale jubileumeditie omdat de band in 2020 35 jaar bestaat. Dat gaat helaas deze keer niet door,  maar Rowwen Hèze vormt samen met L1 een opvangservice met een alternatief Slotconcert – Onderaan beginne!

Het gehele weekend bij L1 staat in het teken van Rowwen Hèze. Met o.a. een speciaal opgenomen Slotconcert en unieke interviews met de bandleden. Dit alternatieve Slotconcert is maandag en dinsdag 26 en 27 oktober opgenomen in een kleine tent op het Slotconcertterrein in America (zonder publiek). Deze tent is door de band zelf opgebouwd. Het concert wordt uitgezonden vrijdag 6 november op L1 TV en Omroep Brabant.

Op 6 november 2020 verschijnt tevens de nieuwe single van Rowwen Hèze met de titel Onderaan beginne. 

Meer informatie over de L1 TV- en radio -programmering rondom Alternatief Rowwen Hèze Slotconcert – Onderaan beginne volgt op woensdag 28 oktober via de www.rowwenheze.nl en social media L1, omroep Brabant en Rowwen Hèze.

Facebook @rowwenheze
Instagram @rowwenhezeoffical
  

 

Uit het nieuws:

L1 -Toch Slotconcert van Rowwen Hèze, maar zonder publiek

De Limburger – 35-jarig Rowwen Hèze bedenkt alternatief Slotconcert als cadeau voor fans

L1 – nieuwe rowwen heze single onderaan beginne