DE WEI IN en ZONDAG IN ‘T ZUIDEN/ programma en tickets

DE WEI IN I zat 3 juni I 13:30 – 00:30u


Zaterdag 3 juni is het zover! Op het veld waar in november een grote witte tent staat, vind je nu een sfeervol openluchtterrein tegen de bosrand aan. Omringd door de geur van BBQ, neem je een slok koud bier of een cocktail en lig je met je vrienden relaxed in het gras. We beginnen rustig maar eindigen met een feestje, hier hebben we met z’n allen naar uitgekeken. Iedereen is welkom, we proosten met elkaar en beginnen onderaan. Als de zon onder gaat, stappen wij het podium op. Dit is waar we thuis horen, de wei in!

Rowwen Hèze speelt twee sets. We beginnen in de middag met een muzikale verrassing maar eindigen de dag met een feest zoals vanouds! En we gaan niet alleen de wei in, we nemen ook nog te gekke Americana, Ierse-folk/punk, fun-muziek bands mee! Ook zijn we ontzettende trots dan Ilse Delange met ons De Wei In gaat. Met de nieuwe single ‘Confetti Shotgun’ is zangeres Ilse DeLange het jaar goed gestart! Naast de eerder verschenen hit singles zal de zangeres de nieuwe muziek volop laten horen. Tevens markeert dit jaar het 25-jarig jubileum als artieste. We zijn ontzettend trots dat ze dit jaar bij ons De Wei In gaat!

ZONDAG IN ’T ZUIDEN I zon 4 juni I 13:00-21:00u

Ay yaaaaaaaaay! Sta jij op 4 juni met je gezicht in de zon met een ijskoude cocktail of speciaal bier in de hand vooraan bij onder andere Neet oét Lottum en Träcksäck? Voor de kinderen is het de hele dag kermis en natuurlijk sluiten wij de avond zelf af met een volledig Rowwen Hèze concert!

Voor de gezelligste Zondag in ’t Zuiden kun vanaf nu tickets bestellen. Mobiliseer je familie, vriendenkring of collega’s en zorg dat je erbij bent!

De Venlose band Neet oét Lottum speelde kroegen, festivals en feesttenten plat met aanstekelijke dialectmuziek (o.a. Hald mich ens vas). Waar Neet oét Lottum kwam, ging het los. Na overweldigende belangstelling voor een reeks kleine reünieconcerten in Venlo staan ze 4 juni bij ons op Zondag in ’t Zuiden in America!

De accordeon zit diepgeworteld in de volksmuziek van over de hele wereld. Träcksäck zet de accordeon namens Nederland op de kaart! Met maar liefst TWEE trekzakken, bespeelt door ‘onze’ Tren van Enckevort en de ras-entertainer Bart Storcken, wordt de aanval ingezet. De eigen nummers van het nieuwe album worden afgewisseld met bekende accordeon-hits. Alles wordt uit te kast getrokken om het publiek op te zwepen.

Of kom gewoon zaterdag én zondag en maak er mooi Americaans weekend van!

Meer info: DE WEI IN
Tickets DE WEI IN: https://www.ticketcrew.nl/tickets/rowwenheze

Meer info: Zondag in ‘t Zuiden
Tickets Zondag in ‘t Zuiden: https://www.ticketcrew.nl/tickets/zondag-in-t-zuiden