DE WEI IN!

We mogen weer het oefenhok uit, het podium op, DE WEI IN! 14 augustus is het zover! Als koeien na een lange winter op stal, stonden wij te trappelen van ongeduld totdat de schuurdeur open ging, en dat moment is eindelijk aangebroken! Op het veld waar in november een grote witte tent staat, vind je nu een klein podium tegen de bosrand aan. Omringd door de geur van bbq, neem je een slok koud bier en lig je met je vrienden relaxed in het gras. We beginnen rustig maar eindigen met een feestje, hier hebben we met z’n allen 1,5 jaar naar uitgekeken. Iedereen is welkom, we proosten met elkaar en beginnen onderaan. Als de zon onder gaat, stappen wij het podium op en spelen we alsof we nooit zijn weggeweest. Dit is waar we thuis horen, de wei in!

De ticketverkoop start zondag 4 juli om 10.00u hier


Locatie: Open air – Peelheideweg – 5966 PJ America (L) (Slotconcertterrein aan de Peelheideweg)
Terrein open: 15:00 uur
Terrein dicht: 00:00 uur

TICKETS DE WEI IN 2021

Ticket zaterdag 14 augustus –  EUR 25.00,-  (excl. 1 euro servicekosten per ticket)

Tickets in the pocket? Joehoe! Deel je vreugde met ons via FacebookTwitter of Instagram. Vinden wij leuk!  je pikt dan meteen de allerlaatste nieuwtjes en foto’s van het DE WEI IN mee!

VRAGEN OVER BESTELDE TICKETS?

Heb je vragen over je bestelde tickets? Mail dan naar info@ticketcrew.nl. Zij beantwoorden dan zo spoedig mogelijk je vraag.

TICKETSWAP

Mocht je tickets gekocht hebben en uiteindelijk toch niet naar het concert kunnen, dan is het mogelijk om deze veilig te kopen en verkopen via de site van ww w.ticketswap.nl We raden we ten strengste af om via andere kanalen kaarten te (ver)kopen. De kans op fraude en teleurstelling op de dag zelf is groot!

Houd onze pagina en social media kanalen in de gaten voor meer informatie over DE WEI IN.

Veelgestelde vragen/FAQ