Eerste geslaagde opnamedag voor de nieuwe single: Gebrouwe in Limburg

Gisteren vond de eerste opnamedag plaats voor de nieuwe single: Gebrouwe in Limburg! Een groot project waarbij een oproep is gedaan aan muzikanten, van jong tot oud en van onervaren tot aan professionals, om mee te doen. In totaal hebben 500 muzikanten een inzending ingestuurd. Gisteren was de eerste officiële opnamedag in Theater de Oranjerie in Roermond. De eerste deelnemers hebben daar hun bijdrage geleverd om straks te komen tot het grootst Gebrouwe lied in Limburg.

Het podium in de Oranjerie was omgebouwd in een opnamestudio-setting. Tren van Enckevort verzorgt zelf de muzikale begeleiding met onze eigen crewman Mike Manders achter de knoppen. Voor sommige was het even schrikken, want de overige bandleden zaten op de eerste rij zeer geamuseerd te luisteren naar alle leuke muzikale bijdragen die voorbij kwamen. Kortom, het was een zeer leuke en geslaagde eerste opnamedag! Bekijk hier de eerste foto’s.

Zondag 6 september is de tweede opnamedag in Theater aan het Vrijthof in Maastricht. De derde opnamedag is zondag 13 september in De Maaspoort in Venlo.

Lees hier het verslag in Dagblad De Limburger. Journalist Peter van de Berg was er gisteren namens het Dagblad bij om te proeven van de sfeer op deze eerste opnamedag.