Zondag in het Zuiden – Jack heeft stemproblemen

“Na gisteravond nog de laatste zinnen er uit te hebben geperst, komt er vandaag amper geluid meer uit deze man. Het spijt me, maar ik zal voor het eerst in 33 jaar niet alle nummers voluit kunnen zingen. Ik ga het wel proberen.” – Jack Poels

Wat houdt dat voor vandaag in? We zullen wel spelen maar waarschijnlijk niet de volledige set. Jack zal meespelen, maar zingen laat hij grotendeels aan jullie over.

En dat betekent natuurlijk niet dat het feest niet doorgaat. Er staan nog heel veel geweldige artiesten te popelen om op te treden, zoals Marleen Rutten, Vengaboys, Frenna, Sarah & Julia, Jesse Hoefnagels, Bjorn en Mieke.

Daarnaast hebben we als extraatje onze goede vrienden van BZB opgetrommeld om de dag af te sluiten!

Dus stap op de fiets of in de auto, en kom in dit heerlijke herfstig zonnetje naar de tent.

——————————————————

Besluit je door dit nieuws dat je toch graag restitutie van je ticket wilt, dan gaat dit als volgt:

Online tickets: vanaf woensdag staat er een formulier op www.ticketcrew.nl/rowwenhezewaarmee je je aankoopbedrag kunt terugvorderen. Uiteraard krijg je alleen je aankoopbedrag terug als je tickets niet gescand zijn.

Fysieke tickets: ben je in de buurt, lever dan je ticket in bij de infobalie met je gegevens erop, naam en rekeningnummer. Ben je niet in de buurt kun je deze tickets binnen een week inleveren bij het verkooppunt waar je de tickets gekocht hebt. Dan ontvang je daar je aankoopbedrag terug.
Er wordt vandaag geen contant geld teruggegeven.