Jubileumeditie Slotconcert 2020 uitgesteld naar 2021

Het hing al een tijdje in de lucht maar nu is het officieel: het jaarlijkse Rowwen Hèze Slotconcert 2020 kan niet doorgaan vanwege de verlengde maatregelen tegen het coronavirus.

Dit is ook voor ons een grote teleurstelling maar uiteraard heeft gezond- en veiligheid van bezoekers de hoogste prioriteit.

We gaan er in 2021 op 5,6 en 7 november een extra vette, memorabele editie van maken!

 

Wat te doen met je entreetickets en reserveringen voor consumptiemunten en lockers?

Er zijn drie mogelijkheden:

 

Je houdt je tickets:

De huidige tickets worden automatisch omgezet naar kaarten voor het Slotconcert 2021.

Je hoeft geen actie te ondernemenOngeveer een maand voor aanvang ontvang je tickets met de nieuwe datum.

 

Je wilt je bestelling volledig annuleren:

Dit kan door een e-mail te sturen met het ordernummer (dit vind je op je e-ticket) met het verzoek om je volledige bestelling te annuleren.

 

Je wilt een gedeelte van je bestelling annuleren:

Dit kan door een e-mail te sturen met het ordernummer (dit vind je op je e-ticket) en de vermelding welke tickets je geannuleerd wil hebben.

Zet in deze e-mail alle barcodes van de tickets die je wil annuleren.

 

Als je voor een annulering kiest dan kun je bovenstaande informatie sturen naar info@ticketcrew.nl  Annuleren kan tot 4 oktober 2020.

Zorg ervoor dat je de e-mail verstuurd met het e-mailadres waarmee je de bestelling geplaatst hebt, zodat we zeker weten dat jij het bent.

Je ontvangt binnen 2 weken het betaalde bedrag terug op de bankrekening waarmee de betaling is gedaan.

 

Ticketswap => Mocht je tickets via Ticketswap gekocht hebben dan verzoeken we je om gewoon de bovenstaande procedure te volgen. Wij nemen daarna contact op met Ticketswap zodat ook deze bestellingen correct geannuleerd worden.

 

Straks wandelen we samen naar Rowwen Hèze in de feesttent. Het kan alleen maar beter worden. Straks dan giet ’t loos, straks dan is ’t fiest, en van al dat denke an straks, geniet ik nog ’t miest.

 (Ennuh… mochten er eerder weer evenementen zijn toegestaan dan beloven we nog een extra feestje in America in zomer 2021!)

 

Veelgestelde vragen/FAQ