‘Leidingwater’, onze nieuwe single is uit!

Het is zover!! Vandaag is onze nieuwe single Leidingwater te beluisteren en te downloaden. De single is de voorloper van het album Voorwaartsch dat op 26 april verschijnt!

Jack Poels: “Voorwaartsch. Dit ene woord heeft het allemaal in zich; ‘Ouderwetsch vooruit’. Ouderwets omdat het nog steeds dezelfde band is, en voorwaarts omdat de liedjes ons steeds weer vooruit brengen. Zowel qua productie (Huub Reijnders) als het gevoel wat steeds weer ontstaat als er afgetikt wordt. Alsof we voor de eerste keer op de bühne staan. Met datzelfde enthousiasme werkten we aan de nieuwe liedjes. Als een karavaan die opnieuw vertrekt.”

De single is uitgebracht bij Modestus Records, het label van Guus Meeuwis. “Ik ben supertrots dat Rowwen Hèze één van de eerste bands is, die bij Modestus Records wil horen. Ik hou van deze mannen en hun muziek, we hebben vaak het podium mogen delen, samen muziek geschreven en hebben door alle jaren heen een vriendschap opgebouwd. Dat we nu de handen ineenslaan voelt goed en vertrouwd.”, aldus Guus.

“Voorwaartsch” verschijnt op vrijdag 26 april 2019 op CD en in juni 2019 op vinyl. De voorverkoop start maandag 11 februari via www.rowwenheze.nl.

De single ‘Leidingwater’ is inmiddels te streamen en te downloaden via alle bekende partijen.

 

ALBUM PRE- SALE!!

Bestel hier vanaf a.s. maandag 11 feb. alvast het nieuwe album Voorwaartsch van Rowwen Hèze en ontvang ‘m op de dag van release thuis.
Alléén in de pre-sale met exclusief shirt! Bestel snel want voor het pin-up shirt geldt op=op!

 

 

ALBUM PRE- SALE voor FANCLUBLEDEN

Speciaal voor de fanclub gaat het album vandaag in de voorverkoop. Jij als Fanclublid kunt tot maandag 11 feb.  alvast het Voorwaartsch Album + gelimiteerd pin-up shirt gegarandeerd bestellen voor EUR 24,99! (normale prijs 39,95) .
Dus… check je mailbox voor de Fanclub-nieuwsbrief van 8/2!
In de nieuwsbrief staat een link naar de bestelsite, een inlogcode en een wachtwoord.