Morgen start voorverkoop Slotconcert 2015

Morgen start om 10.00 uur de voorverkoop van het Slotconcert 2015. Op deze website komt een button te staan met de link naar het bestelsysteem.

Ook dit jaar zijn er verschillende soorten tickets beschikbaar:

  • Ticket voor vrijdag 6 november 2015
    -> Prijs: € 32,50 incl. reserveringskosten
  • Ticket voor zaterdag 7 november 2015
    -> Prijs: € 32,50 incl. reserveringskosten
  • Passe-partout ticket: toegang op vrijdag 6 ÈN zaterdag 7 november 2015
    -> Prijs: € 56,55 incl. reserveringskosten

Alle ticketprijzen zijn inclusief € 4,50 reserveringskosten per ticket en exclusief € 0,85 transactiekosten per bestelling. Per bestelling kunnen er maximaal 20 kaarten worden besteld. 

Consumptiemunten
Nieuw dit jaar is dat je tegelijk met het bestellen van de E-tickets ook online consumptiemunten kunt kopen. Je kunt setjes van 10 consumptiemunten bestellen, waarbij je bij elke 10 consumptiemunten 1 extra gratis munt krijgt.

Als je in de eerste week van de voorverkoop (van zaterdag 25 april tot en met vrijdag 1 mei) je Slotconcert tickets bestelt, maak je kans op een setje van 10 consumptiemunten! Iedere dag trekken we in die week een kaartkoper die een setje consumptiemunten wint. Deze liggen dan op het Slotconcert voor je klaar.

Center Parcs Arrangement
Center Parcs Limburgse Peel heeft speciaal voor jou een Rowwen Hèze Arrangement samengesteld voor een weekendverblijf in een comfort bungalow. Je krijgt korting tot 30%. Klik hier voor het Center Parcs arrangement.