Opnamedag 2 voor de nieuwe single Gebrouwe in Limburg

Gisteren vond de tweede opnamedag plaats van Gebrouwe in Limburg in Theater aan het Vrijthof in Maastricht! Wat hebben we weer ontzettend genoten van alle muzikanten die naar het zuiden zijn afgereisd met hun enthousiasme en muzikale bijdragen. De single Gebrouwe in Limburg begint steeds meer te vormen en wordt steeds completer.

Op 30 mei jl. verscheen de demo van Gebrouwe in Limburg als gratis download op de website van Rowwen Hèze. Bij deze demo is een oproep gedaan aan allerlei muzikanten, van jong tot oud en van onervaren tot aan professionals, om mee te doen. In totaal hebben 500 muzikanten een inzending ingestuurd. Vervolgens zijn alle muzikanten uitgenodigd voor een echte studio-opname verdeeld over drie opnamedagen in Limburg.

Morgen reist Tren zelfs af naar Oostenrijk om de bijdrage van een Tiroler Blaaskapel op te nemen. We gaan met Gebrouwe in Limburg dus de landsgrenzen over!

A.s. zondag wordt opnamedag 3 gehouden in theater De Maaspoort in Venlo. We kijken er nu al weer naar uit! Klik hier voor een aantal foto’s van opnamedag 2 in Maastricht.