Persbericht: 30-jarig jubileum Rowwen Hèze gevierd met elke maand gratis nieuwe single

AMERICA / HORST AAN DE MAAS – In 2015 bestaat de Limburgse band Rowwen Hèze 30 jaar. Een jaar lang wordt dit uitgebreid gevierd met als aftrap de Theatertour Ballades & Beer, iedere 30e van de maand een gratis te downloaden nieuwe single en volgende week een zenderbrede actieweek op NPO Radio 2.

In januari is Rowwen Hèze het jubileumjaar begonnen met de succesvolle Theatertour Ballades & Beer. In deze show wordt een dag uit het leven van de 6 mannen verteld en bezongen, waarbij de nodige humor zeker niet ontbreekt. Als cadeau krijgt iedere bezoeker aan het einde van de show de nieuwe single Ballades & Beer mee naar huis. De band tourt tot en met april langs allerlei theaters in Nederland en België.

Vanaf aanstaande maandag wordt Rowwen Hèze breed uitgemeten bij NPO Radio 2 in een zenderbrede actieweek. Er zijn deze week onder andere kaarten te winnen voor een exclusief NPO Radio 2 concert in Paradiso ter ere van hun 30-jarig bestaan.

Iedere 30e van de maand komt Rowwen Hèze met een nieuwe single uit. Deze is gratis te downloaden op hun website www.rowwenheze.nl.