Persbericht: Jubilerende Rowwen Hèze komt met eigen magazine

AMERICA / HORST AAN DE MAAS – Rowwen Hèze komt in september uit met een eerste uitgave van hun eigen magazine: Rowwen Hèze De Matty. Het magazine wordt in samenwerking met Chapeau Magazine gemaakt. In eerste instantie gaat het om een jubileumuitgave met mogelijk een vervolg hierop.

Vorige week maakten Rowwen Hèze en Chapeau Magazine hun samenwerking bekend tijdens het jaarlijkse relatiefeest van Chapeau op Château St. Gerlach. Jo Cortenraedt van Chapeau Magazine en Theo Joosten en Rudy Havermans van Rowwen Hèze vertelden daar inhoudelijk over de plannen van het magazine. Tevens is de naam bekend gemaakt: Rowwen Hèze De Matty, een heuse tegenhanger van de Glossy om daarmee een eigen uitstraling aan het blad te geven.

Naast diepteartikelen over de band zelf, wordt het magazine breder getrokken naar onderwerpen over de regio waar Rowwen Hèze vandaan komt. Van toerisme in het Peel & Maas gebied naar culinaire streekproducten tot de Limburgse cultuur, landschap en dialect.

“Chapeau Magazine heeft alle know how en kennis in huis om dit magazine succesvol uit te brengen”, aldus Theo Joosten. Mogelijk komt er op deze jubileumuitgave nog een vervolg. Vanaf eind september is het magazine landelijk verkrijgbaar in alle grote tijdschriftenwinkels en supermarkten.