PRE-SALE LP Live in America – De wei in 2022


Zaterdag 4 juni 2022 was de eerste editie van ons nieuwe festival De Wei In. Op het veld in America, waar de roots van de band liggen en in november een grote witte tent staat, trof je nu een sfeervol openluchtterrein tegen de bosrand aan. Bij ondergaande zon, met vrienden in het gras, omringd door de geur van BBQ, en bekende liedjes in een nieuwe Americana-jasje, genoot men van muziek met daarbij een koud pilsje of een tropische cocktail.

Bij Rowwen Hèze is iedereen altijd welkom, we proosten met elkaar en beginnen onderaan. Het album Live in Americana: De Wei In 2022 bevat de live registratie van het allereerste optreden van de band op het nieuwe festival. Alle liedjes in een nieuw Americana jasje.

Het album wordt op verschillende manieren uitgebracht. Nu in de pre-sale voor de echte fans:  gatefold vinyl, met insert en foto’s van Hans-Peter van Velthoven, op grasgroen vinyl in gelimiteerde oplage, maar ook digitaal vanaf nu te beluisteren via de online streamingsdiensten. En in het najaar 2022 ook in een deluxe versie van het album Onderaan Beginne.


Tracklist 
LP Live In Americana – De Wei In 2022
 
KANT A

 1. Onderaan Beginne                          
 2. Voorwaartsch                                                 
 3. Kilomeaters                                                    
 4. Eiland In De Reagen          
 5. Kroenenberg                                    
 6. Zigeunerin                         

 
KANT B 

 1. Te Vroeg Um Te Vertelle                
 2. Yzeren Thijs                                     
 3. De Moan                                          
 4. Henk Is Enne Lollige Vent               
 5. Blieve Loepe                                    
 6. Vergeate

NU in de pre-sale voor de echte fans:  op grasgroen vinyl in gelimiteerde oplage, met insert en foto’s van Hans-Peter van Velthoven. BESTEL MAR!