Programma Zondag in ‘t Zuiden 2016 bekend

Met veel plezier maken we vandaag het programma bekend van ons familie-evenement Zondag in ‘t Zuiden! Op zondag 6 november 2016 wordt de 7e editie gehouden van deze gezellige familiedag in de Slotconcerttent in America.

Dit jaar hebben we een nieuw item binnen het programma: een leuke regionale coverband die drie keer op verschillende momenten zal spelen op deze zondag. De band Burmingham trapt als eerste coverband af op Zondag in ‘t Zuiden! Met een zeer gevarieerd bekend repertoire, is meezingen een garantie!

De Voice of Holland-winnares Maan is ook van de partij! En naast Maan betreedt ook Ali B het podium in America. Hoe grappig kan het zijn, een winnares èn een coach van The Voice of Holland samen in het programma van Zondag in ‘t Zuiden!

Spik & Span en De zingende schlager – Sjors Verdellen doen dit jaar ook ons familie-evenement aan. Kortom: het wordt een gezellige dag!

Om 13.30 uur openen de deuren en start het programma met artiesten voor jong en oud!

Voor de kinderen zijn er de hele dag weer leuke activiteiten te doen in de tent.

De voorverkoop start op zaterdag 3 september om 10.00 uur. Tickets kunnen dan online worden besteld via www.rowwenheze.nl. Klik hier voor alle informatie.