Rowwen Hèze komt met nieuw album!

Rowwen Hèze heeft een platencontract getekend bij Modestus Records. De band die al meer dan 30 jaar voor feest op de Nederlandse podia zorgt, bekend van onder andere de hits Bestel Mar en Limburg (Kwestie Van Geduld) brengt in 2019 hun nieuwe album uit in samenwerking met de jonge platenmaatschappij.

Rowwen Hèze over de samenwerking: Het wordt een feestelijke wandeling over onze favoriete landweg aan het begin van het jaar. Als het weer meezit kunnen we in de lente van volgend jaar het resultaat aan jullie laten horen. We slaan onze vleugels uit, niet alleen omdat we dat willen maar omdat we moeten; de liedjes vragen er namelijk om. 

De eerste single staat gepland voor begin 2019, het nieuwe album zal in april 2019 verschijnen. Voor de opnames zijn de handen ineengeslagen met Huub Reijnders, wie ook meewerkte aan het met goud bekroonde album GELUK van Guus Meeuwis en de hitsingle Zoutelande van BLØF. De fotografie is handen van HP van Velthoven, bekend van onder andere zijn werk bij Muse en Stereophonics.

 

Bron: Modestus Records

 

Uit het nieuws:

De Limburger: Rowwen Hèze tekent nieuw platencontact