Rowwen Hèze Slotconcert 2019 binnen recordtijd uitverkocht!

Na een geweldige albumrelease van ons nieuwe album Voorwaartsch op vrijdag is dit een fantastische afsluiter van het weekend.

Voor het eerst sinds de start van het Slotconcert is zijn alle tickets binnen 1 dag volledig uitverkocht! In al die jaren waren nog nooit zoveel mensen op hetzelfde moment ingelogd, dit zorgde korte tijd voor een technische storing. De zaterdag tickets en passe-partout tickets waren als eerste weg. Vandaag gingen de laatste vrijdag tickets de deur uit.

Jack Poels: “zaterdagmorgen om tien uur startte de voorverkoop van het slotconcert. Ik zat klaar om alles te volgen op twitter. Na ’n paar minuten zag ik al emoticons met tranen voorbij komen. Wat nog nooit was gebeurd gebeurde; iedereen wilde op hetzelfde moment ‘n ticket. Nu een dag later zijn alle kaarten weg. Na de warmste Pasen ooit, weer ‘n record verbroken. Sorry Judith Bühler en al die anderen die achter het net visten. Proficiat al die anderen die het wel is gelukt. Wear of gen wear, we zeen jullie allemoal gear!.

Samen gaan we Voorwaartsch richting november en dan zien we elkaar in de tent!

———————————————————–

Er zijn nog een beperkt aantal VIP tickets voor vrijdag 1 november beschikbaar:

Meer info over VIP-tickets : VIP FOLDER

 

UIT HET NIEUWS:
1Limburg

 

Foto ‘bierdouche’: Marcel Hakvoort