Rowwen Hèze Slotconcert 2020 zaterdag uitverkocht!

De moeiste weg, van deze werlt, leupt in ’t zuide dor ’n veld…blieve loepe! Vooral in deze tijden. En dat doen jullie. En hoe! De voorverkoop is net begonnen en de teller staat nu al op uitverkocht! Er is ons deze zomer veel live muziek afgenomen, maar straks wandelen we samen naar Rowwen Hèze in de feesttent. Dat duurt nog even, maar dat is in dit geval goed nieuws. Het kan alleen maar beter worden. Straks dan giet ’t loos, straks dan is ’t fiest, en van al dat denke an straks, geniet ik nog ’t miest.

Vanaf 10.00 uur vanmorgen gingen de tickets Rowwen Hèze Slotconcert 2020 (#RHSC20) in de verkoop via de Rowwen Hèze website. Het enthousiasme voor de kaartverkoop was overweldigend. Mensen die een kaartje wilden bemachtigen, stonden soms een tijdje in de digitale wachtrij. In iets meer dan een uur zijn vrijwel alle kaarten voor het Rowwen Hèze Slotconcert verkocht. De passe-partout tickets waren als eerste weg, daarna de zaterdagtickets. Er zijn nu alleen nog een paar losse tickets verkrijgbaar voor de vrijdag.

’T giet allemoal good vur zolang als ’t deurt…

Het Slotconcert valt op 6 en 7 november 2020 – de kaartverkoop is gestart zaterdag 25 april om 10.00u en is uitverkocht

Wij willen er samen met jullie een groot feest van maken maar uiteraard is er het besef dat gezondheid het belangrijkste is voor ons allemaal. Wat als het Rowwen Hèze Slotconcert en/of Zondag in ‘t Zuiden wordt afgelast in verband met corona?

We kunnen alvast melden dat er sowieso een gepaste oplossing komt als het concert niet door kan gaan. Wij zullen jullie op de hoogte houden over de maatregelen en beslismomenten die wij als organisatie nemen waarbij wij het beleid volgen dat de overheid voorschrijft. We houden je op de hoogte via onze nieuwsbrief en social media kanalen.

Volg ons op:
Facebook
Instagram
Twitter

www.rowwenheze.nl