Slotconcert 2018 – Bedankt allemaal!

En zo komt er aan het Slotconcert-weekend en Zondag in ‘t Zuiden 2018 een einde. Een magisch weekend met een bijzondere afloop. We hebben het al vaker gezegd deze dagen, maar dankjewel! Dank aan al die vrijwilligers die keihard werken. Dank aan het RHEM-kernteam die ieder jaar weer het onmogelijke mogelijk maakt. Dank aan de licht- en geluidscrew voor het neerzetten van een prachtige show, en dank aan jullie, de fans, die ons een heel weekend laten zweven van geluk!

Heel graag tot volgend jaar! Dan zien we elkaar weer op vrijdag 1 november, zaterdag 2 november en zondag 3 november 2019.

Dus zet alvast zaterdag 27 april in je agenda want dan begint de voorverkoop!

Foto’s: Marcel Hakvoort

En… grote dank aan deze helden van Zondag in ‘t Zuiden.

Zaterdag moest Jack al alle zeilen bijzetten om de laatste klanken er uit te persen, maar zondag was het gedaan met zijn stem. De band besloot tot een aangepaste show op Zondag in ‘t Zuiden waarbij de gastartiesten de liedjes zongen samen met Rowwen Hèze.

Bestel Mar en Van drinken krijg je dorst – met Bas Storcken
Ijzeren Thijs – met Fred van Dijk (BZB)
De peel in brand en Liefde – met Karlijn van Dinther
Vergeate – met Björn
De neus umhoeg – met Björn en Mieke
Limburg – allemaal!
en toegevoegd aan het programma: miniconcert van BZB.

We zijn echt trots op de steun die we hebben mogen ontvangen. En ondanks dat het even improviseren was op zondag kijken we terug op een van de mooiste edities tot nu toe!