Slotconcert 2022: munten en lockers

We zijn in America druk bezig met de laatste voorbereidingen van het Slotconcert 2022 volgende week. Zin in! In dit bericht lees je alvast wat praktische info ter voorbereiding van een fantastisch weekend!·  Koop alvast muntentickets online!
Consumptiemunten in de voorverkoop zijn goedkoper én je hoeft niet lang in de rij te staan! Er zijn aparte portocabins voor het afhalen van E-TICKETS MUNTEN. Setjes munten liggen klaar zodat jij je e-ticket binnen no-time kunt omwisselen voor consumptiemunten. Bestel hier alvast: MUNTEN EN/OF LOCKERS

LET OP: De consumptiemunten zijn één dag geldig. Als je munten over hebt kun je deze alleen op dag van geldigheid inleveren bij de inwisselkassa. De munten worden ingewisseld tegen het voorverkooptarief van €2,75 per consumptiemunt.

Praktische informatie

 • Adres Slotconcertterrein: Peelheideweg 25, America
 • Als je met de auto naar het Slotconcertterrein rijdt, volg dan alle gele R-borden. Ook de instructies van de verkeersregelaars dienen goed opgevolgd te worden.
 • Als je wordt gebracht, zorg dan dat je de borden Kiss & Ride volgt. Daar kun je uitstappen en naar de Slotconcerttent lopen.
 • Ter hoogte van CenterParcs Limburgse Peel is er een voetgangersoversteek gemaakt. Volg ook hier goed de aanwijzingen van de verkeersregelaars op.
 • Alcohol wordt geschonken vanaf 18 jaar. Let op, bij twijfel over je leeftijd, krijg je zonder geldig ID-bewijs geen 18+ polsbandje.
 • De consumptiemunten zijn één dag geldig. Ga je beide dagen? Munten van vrijdag zijn dus niet geldig voor zaterdag.
  LET OP: Koop alvast muntentickets online! consumptiemunten in de voorverkoop zijn goedkoper én je hoeft niet lang in de rij te staan! Bestel hier alvast: MUNTEN EN/OF LOCKERS
 • Merchandise en de Fanclub zijn met hun stand te vinden op het Novemberplein.

Extra Service 

 • Lockers:
  Pin-lockers zijn aanwezig om je spullen in op te bergen. Voorkom eventuele wachttijd en reserveer alvast extra voordelig je locker hier.
 • Consumptiemunten voor gasten CenterParcs:
  Consumptiemunten kunnen dit jaar in pakketjes van €10,00 (3,5 munten) worden gekocht bij de recepties op Center Parcs Limburgse Peel èn Het Meerdal.

  Meer informatie over het Rowwen Hèze Slotconcert 2022 vindt je hier.