Theatertour ‘Alleen de liedjes’ van start!

De nieuwe theatershow ging 22 november in première in Schouwburg Cuijk.  Alleen de liedjes is te zien van 21 november 2019 tot en met 25 april 2020 te zien in de Nederlandse en Belgische theaters.

Theatertour ‘Alleen de liedjes’

‘Schrijven, arrangeren en live spelen, drie dingen die nodig zijn om ’n lied te laten leven. Wij nemen u mee op een vlucht door ons repertoire; van toen, van nu, van rustig en opzwepend. Over het ontstaan van ’n melodie en waar de inspiratie voor ’n tekst vandaan komt; ’n gemiste trein, ’n regenboog…en dan op een goede dag is het lied geboren. Het wordt aangekleed door de muzikanten en komt pas echt tot leven tijdens ‘n optreden. De karavaan trekt door het land vol met liedjes die niet nieuw willen klinken en daarom nooit oud zullen zijn.’

Rowwen Hèze & Michel Sluysmans

Artistiek leider Michel Sluysmans verzorgt de regie van Rowwen Hèzes nieuwe theatertour Alleen de liedjes. Sinds de succesvolle samenwerking tijdens de productie Pinkpop is een grote vriendschap ontstaan. In seizoen 2016-2017 speelden Servé Hermans en Michel Sluysmans mee in de theatertour Drie keer Alaaf. In september 2019 verzorgde de band een surprise-optreden tijdens de openingsvoorstelling van Buitenring Parkstad, een regie van Servé Hermans.

Kijk voor meer info en speeldata op www.rowwenheze.nl/agenda

 

Première in schouwburg Cuijk 22/11 – foto’s door Marcel Hakvoort