TICKETVERKOOP SLOTCONCERT VOOR FANCLUBLEDEN START 19 APRIL!

Beste Fanclubleden,

Voor jullie gaat de ticketverkoop Slotconcert op vrijdag 19 april van start, met een week voorrang op de rest van de wereld!

Jij kunt als Rowwen Hèze fanclublid op je gemak twee tickets bestellen en dat ook nog tegen een gereduceerd tarief. Maak gebruik van je voorrangspositie en bestel je kaarten tussen 19 april 10.00 uur en  26 april 18.00 uur.
Het programma mogen wij nog niet verklappen, maar met als thema ‘Wear of gen Wear’ belooft het een stormachtige editie te worden!!

Op de homepage van www.rowwenheze.nl vind je vanaf vrijdag 19 april 10.00 uur een button met de link naar het bestelsysteem. Je kunt hier inloggen met jouw persoonlijke code.

BESTEL BUTTON vanaf 19 april 10.00 uur:

Deze code heb je ontvangen via de Fanclub nieuwsbrief van vrijdag 12 april in je mailbox.

Je mag verschillende tickets combineren bijvoorbeeld: 1 vrijdag-ticket + 1 passe-partout. Na 26 april 18.00 uur vervalt de reservering op jouw naam en geldt het gereduceerde tarief niet meer.

De speciale prijzen voor jou als Fanclublid zijn als volgt:

  • een ticket voor vrijdag of zaterdag is € 31,60*  
  • een passe-partout ticket is  € 55,25*

* ticketprijzen zijn incl. reserveringskosten per ticket en excl. transactiekosten (iDEAL €0,35 en Bancontact €0,75) per bestelling. * regulier ticketprijzen zijn € 34,50 en € 58,55

Samen met de tickets kun je online ook direct consumptiemunten bestellen in setjes van 10 stuks. De consumptiemunten zijn per dag geldig, dus bestel de munten voor de juiste Slotconcertdag. Een setje van 10 consumptiemunten kost € 25,-.

LET OP: de munten zijn per dag geldig!

Het je nog vragen of kun je je code niet vinden mail dan naar: fanclub@rowwenheze.info
Vragen over je betaling of tickets mail naar: info@ticketcrew.nl

 

Meer info over het Rowwen Hèze Slotconcert 2019

RHSC18 – Tentencomplex