Tickets Slotconcert: wanneer, waar, wat en hoe?

Verkoop Tickets Slotconcert start morgen om 10.00 uur!!

Ay Caramba! wanneer, waar, wat en hoe? Lees dit bericht even door en je bent weer helemaal bij!

 1. Wanneer start de kaartverkoop?
  Zaterdag 29 april om 10.00 uur
 2. Waar kan ik tickets kopen?
  Alleen online via www.rowwenheze.nl, op de homepage staat een button waarmee je direct in het bestelsysteem komt. Na het bestellen ontvang je je ticket(s) in je mailbox.
 3. Wanneer en waar  vindt het slotconcert plaats?
  Op vrijdag 3 en zaterdag 4 november 2017, Peelheideweg in America (L)
 4. Wat kosten de tickets?
  -Ticket voor vrijdag of zaterdag € 32,50
  -Passe-partout ticket: toegang op vrijdag én zaterdag € 56,55
  Alle ticketprijzen zijn inclusief € 4,50 reserveringskosten per ticket en exclusief € 0,65 transactiekosten per bestelling.Er kunnen maximaal 20 kaarten tegelijk worden besteld.
 5. Zijn er al andere acts bekend?
  Joazeker, gisteren bekend gemaakt!  Onze vrienden van Typhoon (wie herinnert zich de vrienden van Amstel live 2017 nog?) en de Spaanse ska- en rumbaband  La Pegatina komen het feest compleet maken op beide dagen van het Slotconcert!!
 6. Waar kan ik overnachten?
  Zowel Center Parcs Limburgse Peel als Center Parcs Het Meerdal liggen op steenworp afstand van het festivalterrein, de ideale uitvalsbasis voor een gezellig en muzikaal weekend! Alle informatie vind je hier: Rowwen Hèze/CenterParcs
 7. Hoe kom ik in America?
  routebeschrijvingToch nog vragen over het bestellen van tickets of munten? e-mail: info@EN-tickets.nl

Consumptiemunten

Tegelijk met het bestellen van de E-tickets kun je ook consumptiemunten kopen in setjes van 10. Bij elk setje consumptiemunten ontvang je 1 extra gratis muntDe consumptiemunten zijn per dag geldig. Consumptiemunten van vrijdag kun je dus niet op zaterdag gebruiken en andersom.

Let op: Consumptiemunten zijn alleen te bestellen in combinatie met tickets. Op het Slotconcert liggen de bestelde consumptiemunten voor je klaar bij een aparte balie.

 Thema

‘Amigos in America’  is het thema van het slotconcert 2017! Deze keer gaan we samen in een exotische polonaise. Schrik dus niet van Zuid-Amerikaanse klanken die versmelten met Limburgse polka.

Overnachten op CenterParcs

Via de volgende link vind je alle informatie over het boeken van je Slotconcert arrangement (evt. in combinatie met tickets) bij CenterParcs:

www.centerparcs.nl/rowwenheze