Het was een geweldig jubileumjaar!

Ons jubileumjaar loopt ten einde! Wat een mooi jaar is het geweest. Met onze Theatertour Rowwen Hèze 30 joar Ballades & Beer, Poptour & Clubtour – samen met onze Saus-gastmuzikanten -, het Slotconcert, maar ook waren we van de partij bij de Vrienden van Amstel Live en op de Libelle Zomerweek! Onder andere waren we te gast bij Radio 538, RTL Late Night, hebben we een exclusief optreden gegeven in Paradiso voor de luisteraars van NPO Radio 2 en zijn we langs gegaan bij Omroep FrieslandOmroep Brabant en L1. Naast al deze leuke optredens hebben we het grootst Gebrouwe lied van Limburg gemaakt met maar liefst 500 muzikanten: Gebrouwe in Limburg! Onze expositie “Rowwen Hèze 30 Joar” in het Limburgs Museum in Venlo maakte het jubileumjaar compleet! Deze tentoonstelling is nog te zien tot en met 3 januari 2016.

Als afsluiter van het jaar gaan we morgen naar het Glazen Huis in Heerlen! Rond 21.45 uur zullen we bij de DJ’s aanbellen. Zien we jou daar op het plein?!
En zaterdag spelen we op het afscheidsconcert van Normaal: Ajuu, De Mazzel! Bijzonder om in hun voorprogramma te mogen spelen van hun allerlaatste concert.
Op 30 december verschijnt onze laatste gratis single op de website voor ons 30-jarig jubileum.

Bedankt voor alle felicitaties, cadeau’s, kaarten en leuke berichten! Dank aan iedereen die ons een geweldig jaar heeft bezorgd! Wellicht zien we je dit weekend nog in Heerlen of Arnhem, maar in ieder geval alvast fijne feestdagen gewenst!