Zondag in ‘t Zuiden 2019 – Programma bekend!

Het programma van de 10e editie Zondag in ’t Zuiden is compleet! Op zondag 3 november 2019  staan er weer artiesten voor de hele familie in de Slotconcerttent in America!
De kaartverkoop voor Zondag in ’t Zuiden start op zaterdag 31 augustus via onze website www.rowwenheze.nl

TICKETS 

Programma:

De naam van dit duo doet vermoeden dat het om twee broers gaat… nou niets is minder waar. 2 Brothers on the fourth floor bestaat uit zangeres Des’Ray en rapper D-Rock. Zij scoren in de jaren ’90 monsterhits met onder andere ‘Never Alone’, ‘Dreams’ en ‘Come Take My Hand’. Dreams will come alive!

Met een 6 koppige band brengt Lex een spectaculaire Limburgse popshow waarin zijn eigen hits centraal staan, maar de bekende classics zeker niet vergeten worden! Al twee keer behaalde Lex Uiting de nummer 1 positie van de landelijke i-Tunes Top 100. Eerst zong hij ‘Vanaaf Vandaag’ naar de hoogste plek, en later deed hij dat dunnetjes over met ‘Nao ‘t Zuuje’.

Nederlands model, vlogger en rapper. Famke Louise (1998) is een Nederlands vlogger, model en rapper. Ze heeft sinds februari 2016 een YouTube-kanaal en scoorde eind 2017 hits met de nummers ‘Op Me Monnie’ en ‘Vroom’. Sindsdien heeft Famke Louise diverse succesvolle samenwerkingen en grote hits gescoord waardoor ze niet meer weg te denken is uit de media én uit de harten van al haar fans.

Deze schlager zangeres uit Deurne is nu dé Nederlandse zangeres die een geweldig solo programma brengt. Dat wordt gegarandeerd feest! De allergrootste Duitse hits zoals “1000 Mal belogen” en “Atemlos durch die Nacht” zijn topnummers uit de show.  (leuk detail; we kwamen erachter dat Natasja een ver familielid is van onze Jack ;-))

Verder zal de Schutterskapel en Hoondervel   (winnaars LVK 2019! met Groete oet de fieësttent!) er voor zorgen dat het een echte Zondag in het Zuiden wordt met hun Limburgse repertoire.

Als afsluiting geeft Rowwen Hèze natuurlijk weer een mini-concert

Om 13.30 uur openen de deuren en hebben we een breed programma van artiesten en activiteiten voor jong en oud!

START KAARTVERKOOP

De kaartverkoop voor Zondag in ’t Zuiden begint op zaterdag 31 augustus om 10.00 uur. Tickets kunnen dan online worden besteld via www.rowwenheze.nl. Na je bestelling ontvang je direct een e-mail met de tickets. Deze tickets print je uit en neem je mee naar Zondag in ’t Zuiden.

De toegangsprijzen zijn als volgt

  • Voorverkoop: € 15,00
  • Dagkassa:  € 19,50
  • Kinderen t/m 12 jaar: € 1,00
    (prijzen inclusief reserveringskosten)

TICKETS

LOKALE VOORVERKOOPADRESSEN

Naast de online ticket voorverkoop is er nog een klein aantal lokale voorverkoopadressen waar tickets kunnen worden gekocht: Café Boëms Jeu in America, Dagwinkel America, VVV Venray, Primera Sevenum, of Jumbo Phicoop Sevenum.

Wear of gen wear, kom 3 november gezellig met de ganse familie noar de tent in America!

Rowwen Hèze