Zondag in ‘t Zuiden, programma bekend!

Het programma van Zondag in ‘t Zuiden is rond! Het gaat een mooi Limburgs feest worden. Sta jij op 4 juni met je gezicht in de zon met een ijskoude cocktail of speciaal bier in de hand vooraan bij onder andere Neet oét Lottum en Träcksäck?  Voor de kinderen is het de hele dag kermis en natuurlijk sluiten wij de avond zelf af met een volledig Rowwen Hèze concert! Voor de gezelligste Zondag in ’t Zuiden kun je vanaf a.s. zaterdag 11 februari tickets bestellen. Mobiliseer je hele familie, vriendenkring of collega’s en zorg dat je erbij bent!

NEET OÉT LOTTUM:
De Venlose band Neet oét Lottum speelde kroegen, festivals en feesttenten plat met aanstekelijke dialectmuziek (o.a. Hald mich ens vas). Waar Neet oét Lottum kwam, ging het los.  Na overweldigende belangstelling voor een reeks kleine reünieconcerten in Venlo staan ze 4 juni bij ons op Zondag in ’t Zuiden in America!

TRÄCKSÄCK:
De accordeon zit diepgeworteld in de volksmuziek van over de hele wereld. TRÄCKSÄCK zet de accordeon namens Nederland op de kaart! Met maar liefst TWEE trekzakken, bespeelt door Rowwen Hèze accordeonist Tren van Enckevort en de ras-entertainer Bart Storcken, wordt de aanval ingezet. De eigen nummers van het nieuwe album worden afgewisseld met bekende accordeon-hits. Alles wordt uit te kast getrokken om het publiek op te zwepen.

Ge wet dat ik ‘t neet kan loate. Bestel mar, bestel mar! Voor de gezelligste Zondag in ’t Zuiden op 4 juni kun je hier kaarten bestellen vanaf 11 februari 10:00 uur.

HIPPE GASTEN:

BEUZELBAND:

BIG BENNY: