Zondag in ‘t Zuiden – Ticketverkoop start op 11 februari

De eerste zomereditie van Zondag in ’t Zuiden was ondanks de regen, een fantastische dag en voor herhaling vatbaar! Zondag in ‘t Zuiden met artiesten voor het hele gezin, foodtrucks, speciaalbier, mocktails en cocktails en vermaak voor de kleine gasten. Tickets voor Zondag in ’t Zuiden op 4 juni gaan in de verkoop op zaterdag 11 februari om 10.00 uur.

Het programma van de zomereditie Zondag in ’t Zuiden 2023 is nog niet helemaal rond maar er staan natuurlijk weer artiesten voor de hele familie op het Slotconcertterrein aan de Peelheideweg in America! Op het mooi landelijke buitenterrein zijn ook veel leuke activiteiten voor kinderen georganiseerd. Het programma loopt van 13:30-21:00 uur. Binnenkort meer informatie over het programma Zondag in ’t Zuiden op onze website en social media kanalen.

De kaartverkoop voor Zondag in ’t Zuiden 2023 start op 11 februari 2023! Tickets kunnen online worden besteld. Na je bestelling ontvang je direct een e-mail met de tickets. Deze tickets print je uit en neem je mee naar Zondag in ’t Zuiden.

TICKETS:

Voorverkoop start op 11 februari 10.00 uur (ticketlink volgt)
Ticket Zondag in ‘t Zuiden 4 juni –  EUR 22.50,-
Kidsticket Zondag in ‘t Zuiden 4 juni –  EUR 5.00,-

Volg ons op  Facebook of Instagram. Vinden wij leuk!  je pikt dan meteen de allerlaatste nieuwtjes mee!

Aftermovie Zondag in ‘t Zuiden 2022